Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar
Continu in beweging

Maak kennis met Init3

Met ons hoofd in de cloud en beide voeten op de grond

ICT is continu in beweging en met dezelfde snelheid bewegen wij mee. Bij Init3 richten we ICT-systemen in, houden ze up-to-date en zorgen voor de beveiliging. Met een nuchtere en doeltreffende aanpak gaan we voor onze klanten aan de slag.

Ruim 20 jaar ervaring

Bij Init3 kun je rekenen op geoptimaliseerde ICT processen die zijn afgestemd op jouw onderneming. Wij werken niet voor onze klanten, maar met onze klanten. Een doordachte plan van aanpak, korte lijntjes en een snelle responstijd vormen de basis.

Als full-service ICT bedrijf adviseren, beveiligen en implementeren wij ICT voor bedrijven in het MKB. Met ruim 20 jaar ervaring, hebben wij ons ontwikkelt tot dé betrouwbare specialist in:

✓ hosting

✓ Microsoft Office 365

✓ werken in de cloud

✓ internet security

✓ IP-telefonie

✓ infrastructuur

✓ hardware

ICT oplossingen om op te vertrouwen

Met de ICT oplossingen van Init3 kan je team onbezorgt vanuit de cloud werken met Office 360, draaien zware webshops vlekkeloos - ook als ze viral gaan - en wordt de productie niet verstoord door de processen van het kantoor. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van ons veelzijdige dienstenpakket.

Wij realiseren ICT oplossingen om op te vertrouwen. Met onze specialisatie in de cloud bedenken we doeltreffende oplossingen die voor uw organisatie werken. Ook voor on-premise kun je bij ons terecht.

Doordachte plan van aanpak

Al je ICT processen worden optimaal ingericht. In een inventarisatie brengen we de organisatie en mogelijkheden in beeld. Dit verwerken we in een plan van aanpak met een doordachte strategie om je ICT doeltreffend in te richten. Belangrijke items die wij meenemen zijn de optimalisatie van de processen en de security.

“Wij werken niet voor onze klanten. Wij werken mét onze klanten.”

Monitoring en beveiliging van je ICT systemen

De monitoring en beveiligen van de systemen is een continu proces. We werken preventief om calamiteiten op voorhand te voorkomen. Hier merk je helemaal niets! Jij kunt je volledig op je business richten terwijl wij achter de schermen zorgen dat de systemen optimaal draaien. Periodiek sturen we je een rapportage.

Razendsnelle support

Weet dat je altijd kunt rekenen op ons supportteam. Zij staan online en telefonisch voor je klaar. Korte lijntjes vinden we belangrijk. Ons technisch team beantwoord binnen no time je vragen.

Van studiegenoten tot zakenpartners

Init3 is opgericht door Raymond Reekers en Manfred Veltman. Tijdens hun studie ontdekten zij hun gezamenlijke passie voor ICT. Waar het begon met het verkopen van PC’s en leveren van support in de jaren ‘90, groeide dit al snel uit naar een ICT bedrijf van formaat.

Nadat beide mannen een kort uitstapje hadden gemaakt naar een werkgever in loondienst, bleef het ondernemerschap trekken en werd de knoop doorgehakt: het dienstverband werd opgezegd om alle tijd en passie in Init3 te stoppen.

Leverden Raymond en Manfred vroeger support aan computers, tegenwoordig richten zij met hun team complexe ICT systemen in. Met meerdere datacenter locaties en betrouwbare webhosting, vertrouwen vele grote websites en webshops al jaren op Init3.

Wij werken onder andere voor:Mogen we binnenkort ook voor jou aan de slag?

Laten we nader kennis maken! Neem nu contact met ons.

Continu in beweging

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down