Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar

Dedicated Servers

Betrouwbaar en sterk

Met een dedicated server huur je een server exclusief voor jouw applicaties. Wij zorgen voor de beschikbaarheid en de hardware. Ook bij defecten zijn de reparatie en onderdelen inclusief.

Kies - net als bij een VPS - zelf voor het besturingssysteem. Voor het hosten van een geavanceerde website of webshop kunnen wij je server inrichten met CentOS/Debian in combinatie met DirectAdmin als control panel. Tevens kunnen we de snelheid van je server optimaliseren voor een nog snellere website of webshop.

SPLA partner

Init3 is Microsoft SPLA partner. Hiermee kunnen wij je Dedicated Server ook inrichten met Microsoft Windows Server. Eventueel in combinatie met een Microsoft SQL server. Ook het gebruik van Remote Desktop Services, Exchange Server, SQL Server of Sharepoint behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bij een dedicated server gebruik maken van onze Juniper Firewalls.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Samenwerking

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down