Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar
Lokaal ICT

The Chesterfield Brand

Koos Hoving is CEO van The Chesterfield Brand. In 2013 startte hij zijn bedrijf in luxe leren tassen. Dit kwalitatief hoogwaardige merk maakt sindsdien gebruik van de IT services van Init3. Hij vertelt over zijn ervaringen.

“Je hoort tegenwoordig veel over phishing en hacken, Init3 ontzorgt en stelt ons hierover gerust.”

Koos Hoving | CEO The Chesterfield Brand

Betrouwbaarheid

“De laptops, wifi, telefonie en cloud-diensten hebben we bij Init3 uitbesteed”, vertelt Koos Hoving. “Het is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Je geeft niet zomaar Jan en alleman je IT zaken uit handen.

Je hoort tegenwoordig veel over phishing en hacken. Daar ben je als de dood voor als bedrijf. Dus als ik weer eens iets lees in de krant, dan stuur ik het door naar Init3 met de vraag of het bij ons goed geregeld is en word ik weer gerustgesteld. Ik ben geen virussen of andere gekke dingen op mijn laptop tegengekomen. Init3 doet zijn werk absoluut goed!”

Vertrouwen

“Manfred (één van de eigenaren red.) heeft samen met zijn partner een goed team gevormd”, vervolgt Hoving zijn verhaal. “Het is prettig om met ze samen te werken. Als er iets is, reageren ze snel en adequaat. Ze stralen absoluut vertrouwen uit.

We werken in de cloud en dit is compleet voor ons ingericht. Init3 zorgt ervoor dat alles goed en veilig draait. Regelmatig worden de laptops geupdate en onze firewall gecontroleerd.”

Snel geregeld

“Als er iets acuuts is - bijvoorbeeld mijn laptop begint te flikkeren - dan is het één belletje en het wordt geregeld,” verduidelijkt Hoving. “Ze zijn razendsnel bij Init3. Je krijgt altijd iemand met verstand van zaken aan de lijn. Via teamviewer pakken ze het scherm over en lossen het probleem op.

Als er een groter probleem is dan staan ze voor de deur. Ik heb wel eens gehad dat mijn laptop helemaal uitviel. Dan wordt het zelfs in het weekend opgelost zodat ik op maandagochtend weer aan het werk kan.


Vertrouwen en betrouwbaarheid is bij IT bedrijven het allerbelangrijkste. Je hebt mensen nodig die van de hoed en de rand weten en met je meedenken. In Init3 heb ik deze partner gevonden.”

Lokaal ICT

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down