Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar
Klant aan het woord

Kegro Deuren

Een kantoor, high-tech fabriek, magazijn en buitendienst die samenwerken binnen één ICT systeem. Om veiligheid binnen de hele organisatie te waarborgen vraagt dit om een doordachte aanpak. Zo ondervond ook Jasper Liebers van Kegro Deuren. Samen met Init3 pakte hij dit grootschalige project op waarbij maarliefst 15 netwerken werden opgezet.

“Ik heb het idee dat Init3 zich heel verantwoordelijk voelt voor onze ICT omgeving”

Jasper Liebers | IT Business Analist

Focus op security

“Ik denk dat wij één van de lastigere klanten voor Init3 zijn”, vertelt Jasper Liebers. “We zijn veeleisend want er speelt veel. Naast een kantoor hebben we ook een hele productie die met ICT wordt aangestuurd.

In een wereld van toenemende cybercriminaliteit hebben we samen met Init3 de volle focus op security. Door netwerksegmentatie proberen we de risico’s zo klein mogelijk te maken.”

Risico’s spreiden

“In totaal hebben we 15 kleine netwerken voor ons kantoor, de fabriek en de buitendienst. Al deze netwerken staan weer met elkaar in contact. Dit is een hybride oplossing met een stuk in de cloud en fysieke servers op locatie. In verband met de veiligheid, hebben we hier bewust voor gekozen. De risico’s worden zo maximaal gespreid.

Eén keer in de maand komt Raymond (één van de eigenaren red.) bij ons op locatie. We hebben behoefte aan een sparringpartner. Daarnaast verzamel ik grote en kleine punten die we dan doornemen en inplannen. Zijn team staat op ieder moment van de dag voor ons klaar.”

De hele organisatie werkt

“In de fabriek, op kantoor, vanuit huis of onderweg. Al onze medewerkers komen wel in aanraking met de diensten van Init3. Elke ochtend loggen 110 mensen in op de cloud. Deze omgeving is ingericht door Init3 en zij zorgen voor het beheer. In de cloud maken onze collega’s gebruik van software zoals Exact, Outlook en ons nieuwe ERP.

De computers van het kantoor kunnen ‘praten’ met de CNC machines in de fabriek. Via het netwerk van Init3 sturen we files voor het frezen van deuren naar de CNC machines. Onze mannen in het magazijn hebben op hun beurt allemaal handscanners. Ze kunnen de deuren scannen dankzij de routers en het wifi netwerk van Init3.

We hebben ook veel mensen in het veld zoals accountmanagers, servicemonteurs en onderaannemers. Als ze in de auto stappen moeten ze erop vertrouwen dat het netwerk goed functioneert. Dan moeten ze probleemloos bij de applicaties kunnen waarmee ze hun werkzaamheden uitvoeren. Init3 zorgt ervoor dat ook dit fundament staat,” aldus Jasper Liebers.

Klant aan het woord

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down