Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar
Azure

Kegro Deuren

Een kantoor, high-tech fabriek, magazijn en buitendienst die samenwerken binnen één ICT systeem. Om veiligheid en continuïteit binnen de hele organisatie te waarborgen vraagt dit om een doordachte aanpak. Zo ondervond ook Jasper Liebers van Kegro Deuren. Samen met Init3 pakte hij dit grootschalige project op.

“Ik heb het idee dat Init3 zich heel verantwoordelijk voelt voor onze ICT omgeving”

Jasper Liebers | IT Business Analist

Focus op security

“Ik denk dat wij één van de lastigere klanten voor Init3 zijn”, vertelt Jasper Liebers. “We zijn veeleisend want er speelt veel. Naast een kantooromgeving hebben we ook een eigen productiestraat die door middel van ICT-processen wordt aangestuurd.

In een wereld van toenemende cybercriminaliteit hebben we samen met Init3 de volle focus op security. Door het implementeren van hedendaagse beveiligingstechnieken proberen we samen met Init3 beveiligingsrisico’s te signaleren én te mitigeren.”

Risico’s spreiden

“O.a. door het implementeren van een hybride infrastructuur (in de cloud en op locatie red.) spreiden we onze risico’s. Zowel in verband met de veiligheid als ook beschikbaarheid is hier bewust voor gekozen. Door rekening te houden met o.a. deze aspecten versterkt Init3 onze bedrijfscontinuïteit.

Eén keer in de maand komt Raymond (één van de eigenaren red.) bij ons op locatie. We hebben behoefte aan een sparringpartner. Daarnaast verzamel ik grote en kleine punten die we dan doornemen en inplannen. Init3 staat op ieder moment van de dag voor ons klaar.”

De hele organisatie werkt

“In de fabriek, op kantoor, vanuit huis of onderweg. Al onze medewerkers komen wel in aanraking met de diensten van Init3. Elke ochtend loggen onze mensen in op de cloud. Deze dynamische omgeving is ingericht door Init3 en zij dragen dan ook zorg voor het beheer & onderhoud hiervan. In deze omgeving maken onze collega’s gebruik van software zoals o.a. Exact, Outlook en ons nieuwe ERP.

De computers binnen het kantoor communiceren met de CNC machines in de fabriek. Via het geleverde netwerk van Init3 sturen we o.a. opdrachten voor het frezen van deuren (ons product red.) naar de CNC machines. Mensen in het magazijn hebben op hun beurt handscanners waarmee ze de deuren scannen gedurende het productietraject; dankzij de infrastructuur van Init3 maken we dit soort processen mogelijk.

We hebben ook veel mensen in het veld zoals accountmanagers, servicemonteurs en onderaannemers. Als ze in de auto stappen moeten ze erop kunnen vertrouwen dat de ICT-omgeving goed functioneert. Dan moeten ze probleemloos bij de applicaties kunnen waarmee ze hun werkzaamheden uitvoeren. Init3 zorgt ervoor dat ook dit fundament staat.” aldus Jasper Liebers.

Azure

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down