Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar

Responsible Disclosure

Wij beschouwen de veiligheid van onze systemen als een topprioriteit, maar hoeveel moeite we ook steken in systeembeveiliging, er kunnen nog steeds kwetsbaarheden aanwezig zijn.


Als je een kwetsbaarheid ontdekt, willen we dat graag weten, zodat we maatregelen kunnen nemen om deze zo snel mogelijk te verhelpen.

We willen je vragen om ons te helpen onze klanten en onze systemen beter te beschermen.

Doe a.u.b. het volgende:

Wat we beloven:

We streven ernaar om alle problemen zo snel mogelijk op te lossen en we willen graag een actieve rol spelen in de eventuele gecoördineerde publicatie (overeenstemming vereist) over het probleem nadat het is opgelost. Bij het misbruiken van eventueel gevonden kwetsbaarheden volgt aangifte.

For our foreign audience;

INIT3 does not participate in bounty-bug-programs or rewards them. We appreciate inbound findings that enhance our security, but no rewards will be given for your findings.

Samenwerking

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down