Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar
Microsoft Silver partner

Microsoft Azure

Public cloud

Steeds meer organisaties hebben hun bedrijfsprocessen in de cloud. Denk bijvoorbeeld aan de e-mailomgeving in Microsoft Office 365. Er is een duidelijke verschuiving ingezet van on-premise omgevingen naar de public cloud. Bij het gebruik van de public cloud worden de resources beheerd door de cloud provider.

Enkele grote publieke cloud providers zijn Microsoft Azure, AWS (Amazon Web Services) en Google. Ieder jaar groeit het aantal publieke cloud aanbieders. Init3 heeft zich als Microsoft Silver partner gespecialiseerd in de Microsoft Azure publieke cloud omgeving.

Beheren en beveiligen van Microsoft Azure

Microsoft Azure is populair. Het aantal bedrijven dat gebruik maakt van Azure stijgt ieder jaar. Deze groei is te verklaren door de flexibiliteit en schaalbaarheid van de public cloud. Tevens worden steeds meer services vanuit de publieke cloud aangeboden en komen deze in mindere mate on-premise beschikbaar.

Het beheren en beveiligen van de Microsoft Azure omgeving is erg belangrijk en uitermate complex. Een veel voorkomend misverstand is dat de volledige verantwoordelijkheid bij Microsoft ligt.

Microsoft is verantwoordelijk voor de infrastructuren en de onderliggende hardware. Alles wat hier op gebouwd wordt, is de verantwoordelijkheid van de gebruiker. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de inrichting en het inrichten van een juiste back-up.

Init3 beheert de Microsoft Azure omgeving voor zijn klanten. Wij zorgen voor het inrichten van de benodigde resources en de juiste back-up configuraties.

Microsoft Silver partner

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down