Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar
IT ondersteuning

TRES

Ze zijn net zo no-nonsense als wij: de mensen van TRES. Dit zal de reden zijn dat het goed klikt in onze samenwerking.

De eerste lijn IT heeft het web-ontwikkelingsbedrijf in eigen huis. Wij ondersteunen bij specialistisch werk. Robert Schuit is Technisch Manager bij TRES en deelt zijn ervaringen met onze samenwerking.

Wij hebben één IT-medewerker. Init3 springt in bij specialistische vraagstukken.

Robert Schuit | Technisch Manager TRES

Beveiligde klantdata

“Bij TRES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van website en klantportalen. We werken voor klanten met ambities. Beveiligde datastromen zijn daarbij essentieel. De data van onze klanten mag onder geen beding op straat komen te liggen.

Alle informatie wordt procesmatig beveiligd en wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. Ook Init3 heeft deze certificering behaald waardoor we een veilige en gesloten keten voor onze klanten kunnen garanderen.”

Hands-on

“Bij TRES hebben wij één IT-medewerker in dienst. Init3 is onze achtervang. We schakelen ze in bij het vernieuwen van hardware, de firewall, switches en netwerkverbindingen. Het is handig dat we ook op Init3 kunnen leunen bij vragen op het gebied van werkplekbeheer. Denk aan het inrichten van Sharepoint en Microsoft 365.

We kiezen bewust voor het uitbesteden van bepaalde IT-taken. Met één IT-medewerker kunnen we niet alles in huis houden.

We stellen onszelf de vragen: Welke kennis bouwen we zelf op en waar willen we tijd in steken? En welke werkzaamheden besteden we uit aan de specialisten van Init3?

We hebben geen harde afspraken omtrent onze samenwerking. Als we er zelf niet uitkomen dan springen ze in. Eén belletje is genoeg om de hulp van Init3 in te schakelen. De lijntjes zijn altijd kort!

Pro-actief

Bij Init3 zijn ze pro-actief in hun communicatie. Als ze iets tegenkomen wat onze organisatie vooruit helpt, dan delen ze dit met ons. Dat is precies wat wij zoeken bij een IT-partner.

Ze zitten op dezelfde manier in de wedstrijd als wij. Ze hebben een hands-on mentaliteit. Als iets geregeld moet worden dan wordt het ook geregeld. Bij Init3 weten ze echt hoe het werkt!

IT ondersteuning

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down