Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar
Linux webhosting

Elektrobode

In 2007 sprong Elektrobode.nl met succes in het gat van de online verkoop. Tot hun hostingpartij plotseling stopte. Dit was het begin van een zoektocht naar een nieuwe, betrouwbare partner. Een lastige klus, ondervond Alfons Reinders (eigenaar van Elektrobode).

“Problemen en storingen? Die kunnen we nu met een gerust hart loslaten want Init3 lost het op voorhand op.”

Alfons Reinders | Eigenaar Elektrobode.nl

Minimaal 99,9% uptime

“We hadden een goede hostingpartij maar die hield er ineens mee op,” vertelt Alfons Reinders. “Bij de nieuwe partijen die de hosting overnamen, hadden we problemen met servers die uitvielen. Ook ondervonden onze klanten problemen met het afrekenen. Bij een update waren we soms wel een uur uit de lucht!

Als je online zaken doet wil je geen haperende website. Dan vertrekken je bezoekers en gaan naar de concurrent. We willen minimaal 99,9% online.

Sinds we Init3 in de hand hebben genomen, zijn de problemen met onze servers helemaal opgelost. Het vergde veel planning om onze complexe website goed over te zetten. In goed overleg met onze programmeurs heeft Init3 een plan gemaakt voor de serveropstelling en de migratie. Verouderde systemen zijn direct geupdate.”

Optimale performance

“We hebben onze eigen servers voor de webshop,” vervolgt Reinders. “Alle systemen die met de webshop te maken hebben draaien op aparte servers. Dit zorgt voor een optimale performance.

We hebben nu o.a. een speciale import-, dashboard- en productbeheer servers. Daarnaast is er nog een server waar de website op draait. Dit is de voorkant die de klanten zien.”

Proactief

“Voorheen zaten we met de telefoon en WhatsApp in de hand zodat we maar weer snel konden reageren bij een storing,” herinnert Reinders zich nog levendig. “Dat kunnen we nu met een gerust hart loslaten want Init3 houdt het voor ons in de gaten.

Ik weet eigenlijk niet wat er bij Init3 gebeurt bij een storing. Daar ben ik blij mee. Het betekent dat we weinig problemen hebben gehad. Daar zorgen ze bij Init3 wel voor! Bij Init3 willen ze problemen voorkomen en signaleren het al voordat er zich een probleem voordoet. Voor vragen zijn ze snel bereikbaar. Als ik een bericht stuur, dan heb ik binnen 4 à 5 minuten al reactie.”

Linux webhosting

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down