Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar

Backup

Back-up voor Microsoft Office 365 omgeving

Een goede back-up is essentieel voor organisaties. Je moet er niet aan denken om al je data kwijt te raken! Neem zelf de verantwoordelijkheid voor je data en back-ups zodat je zelf je data terug kunt plaatsen in het geval van een calamiteit.

Veel bedrijven gaan ervan uit dat een back-up onderdeel is van hun abonnement. Uiteraard maakt Microsoft back-ups van de omgeving. Echter is dit een back-up van de volledige omgeving en niet van individuele data. Voor een restore van een volledige tenant ben je afhankelijk van Microsoft Support.

Een goede back-up is voor bedrijven onmisbaar. Met een goede back-up kun je erop rekenen dat je toegang behoudt tot je Office 365-gegevens. Ook na een storing. Daarnaast heb je meer herstelopties om downtime te minimaliseren.

Voor het realiseren van een goede back-up heb je kennis van zaken nodig. Init3 kan zorgen voor een goede back-up van jouw Office 365 omgeving.

Geen zorgen meer als een medewerker per ongeluk een belangrijk bestand wist. Of als je een ransomware aanval krijgt waarbij een hacker al je bestanden versleutelt en losgeld eist. Met een goede back-up zorgen wij dat je toegang behoudt tot al je data.

We stellen de back-up in en zorgen voor de juiste configuratie. Daarna controleren we dagelijks of de back-ups zijn gelukt. Ook het testen van de back-up en een regelmatige restore kan onderdeel zijn van de procedures. We doen alles om ervoor te zorgen dat al jouw data veilig is!

Wij denken met je mee in een passende oplossing afgestemd op jouw specifieke organisatie. Doordat we gebruik maken van verschillende back-up oplossingen zorgen we voor een back-up op maat. Wij adviseren je graag voor een doeltreffende oplossing voor jouw organisatie.

Samenwerking

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down