Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar

Senior ICT Specialist

Fulltime – Heerenveen

Functie omschrijving
Init3
 bied een breed pakket diensten op ICT gebied en houden ons vooral bezig met het werken vanuit de Cloud, Hosting, IP Telefonie, Office 365 en support. Binnen het  team is er ruimte ontstaan voor een afwisselende en inhoudelijk uitdagende vacature voor een Senior ICT Specialist.


Wat houdt de functie in?
Als Senior ICT Specialist ga jij je bezig houden met complexe netwerkoplossingen remote en op klant locaties.
Je werkt en denkt op MBO/HBO niveau, bent zelfstandig en communicatief vaardig aangevuld met aanwijsbare ervaring in de ICT.
Routing, switches en firewalltechnologie kennen voor jou geen geheimen.
Je hebt uitgebreide ervaring met het implementeren van Office365, Microsoft Azure en SharePoint oplossingen.

De functie biedt de nodige inhoudelijke uitdaging, vanwege de variëteit en de complexiteit van een groot dienstenpakket. Dat heeft als voordeel dat je jouw kennis en talent zowel in de breedte als in de diepte kan inzetten en ontwikkelen.

Functie eisen
Wat breng je mee als persoon?
Van belang is dat je zelfstandig én in teamverband kunt werken, dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt en ook zelf zaken oppakt. Daarnaast ben je enthousiast, leergierig, betrouwbaar, stressbestendig en flexibel (af en toe zijn er projecten buiten kantoortijd). Analytisch en probleemoplossend ben je sterk. Vindingrijk en met oog voor detail kom je tot oplossingen. Tenslotte ben je klantgericht, communicatief vaardig en representatief qua gedrag en voorkomen, omdat je op termijn ook opdrachten bij klanten uitvoert.

Wat vraagt Init3?
Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding (niveau 4)
Je bent in het bezit van relevante certificeringen, of bereid deze te gaan halen.
Werkervaring binnen een vergelijkbare functie.
Beschikt over voldoende kennis van Microsoft oplossingen

Aantal uren
32 – 40 uur

Salaris
In overleg te bepalen.

Overige informatie

Wat heeft Init3 te bieden?
Een prima salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. Pensioenregeling. Laptop en smartphone. Maar nog wel zo belangrijk: werken bij innovatieve ondernemingen binnen een professioneel, jong en dynamisch team. Volop kans om je als professional te ontwikkelen en te groeien qua functieniveau en salaris!

Bedrijfsprofiel werkgever
Init3 B.V., opgericht in 2001 is een dynamisch en slagvaardig ICT bedrijf, dat in de zakelijke markt specialistische diensten aanbiedt op het gebied van virtual desktop, webhosting, online back-up, hosted exchange, databeveiliging, VPS en aanverwante services. Veel van deze diensten worden geleverd vanuit een datacenter te Groningen.

Informatie en sollicitatie
Meer weten over deze uitdagende vacature? Neem dan contact op met Sabine Brouwer, sabine@init3.nl  tel: 0515 43 96 50
Informatie over ons bedrijf vind je op www.init3.nl.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Samenwerking

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down