Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar

Medewerker ICT Support

Fulltime – Heerenveen

Functie omschrijving

Init3 biedt een breed pakket diensten op ICT gebied en houden ons vooral bezig met het werken vanuit de Cloud, Hosting, Security, IP Telefonie, Microsoft Azure, Office 365 en support. Binnen het support team is er ruimte ontstaan voor een afwisselende en inhoudelijk uitdagende vacature voor een medewerker ICT Support.

Wat houdt de functie in?
Als Medewerker ICT Support ben jij het eerste aanspreekpunt voor het oplossen en afhandelen van incidenten en vragen van klanten. Daarnaast onderhoud je de diverse netwerken en zorg je dat alles up-to-date is. Installeer en configureer je pc’s, laptops, servers en routers , als voorbereiding op de uitlevering bij de klant. In principe werk je op de vestiging in Heerenveen, maar op termijn ook wel eens bij klanten op locatie. De functie biedt de nodige inhoudelijke uitdaging, vanwege de variëteit en de complexiteit van een groot dienstenpakket. Dat heeft als voordeel dat je jouw kennis en talent zowel in de breedte als in de diepte kan inzetten en ontwikkelen. En dat je op meerdere niveaus kan beginnen: als support professional met werkervaring, maar ook als starter!

Functie eisen
Wat breng je mee als persoon?
Van belang is dat je zelfstandig én in teamverband kunt werken, dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt en ook zelf zaken oppakt. Daarnaast ben je enthousiast, leergierig, betrouwbaar, stressbestendig en flexibel (af en toe zijn er projecten buiten kantoortijd). Analytisch en probleemoplossend ben je sterk. Vindingrijk en met oog voor detail kom je tot oplossingen. Tenslotte ben je klantgericht, communicatief vaardig en representatief qua gedrag en voorkomen, omdat je op termijn ook opdrachten bij klanten uitvoert.

Wat vragen wij?

Aantal uren
32 - 40 uur

Salaris
In overleg te bepalen.

Overige informatie

Wat heeft Init3 te bieden?

Bedrijfsprofiel werkgever
Init3 B.V., opgericht in 2001 is een dynamisch en slagvaardig ICT bedrijf, dat in de zakelijke markt specialistische diensten aanbiedt op het gebied van virtual desktop, webhosting, online back-up, hosted exchange, databeveiliging, VPS en aanverwante services. Veel van deze diensten worden geleverd vanuit een datacenter te Groningen.

Informatie en sollicitatie
Meer weten over deze uitdagende ICT support functie? Neem dan contact op met Sabine Brouwer, sabine@init3.nl 

tel: 0515 43 96 50

Informatie over ons bedrijf vind je op www.init3.nl.
Je sollicitatie met CV graag mailen aan sabine@init3.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Samenwerking

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down