Bel ons: 0515 43 96 50

Sway

Sway

Met Sway kunt u in een handomdraai gelikte interactieve rapporten, presentaties, persoonlijke documenten en meer maken en delen. Voeg uw inhoud toe en Sway doet de rest. Breng uw Sway tot leven met interactieve inhoud. Neem een video op om over uw idee te praten of voeg een interactieve grafiek toe om alle details uit te lichten. U hoeft zich geen zorgen te maken over opmaak. Sway heeft een ingebouwde ontwerp-engine. Als het eerste ontwerp niet geschikt is voor u, kiest u voor Remix! om andere ontwerpen te bekijken of om het ontwerp aan te passen aan uw eigen wensen.


 

Van begin tot eind in enkele minuten!


Uw Sway direct transformeren met fantastische ontwerpen

U hoeft zich geen zorgen te maken over opmaak. Sway heeft een ingebouwde ontwerp-engine. Als het eerste ontwerp niet geschikt is voor u, kiest u voor Remix! om andere ontwerpen te bekijken of om het ontwerp aan te passen aan uw eigen wensen.


Voorgestelde zoekresultaten bekijken op basis van uw inhoud

In Sway worden zoekopdrachten voorgesteld om u te helpen relevante afbeeldingen, video's, tweets en andere inhoud te vinden die u vervolgens meteen naar uw eigen creatie kunt slepen. U hoeft niet meer eindeloos te zoeken in apps en op webpagina's.

 


 

Maak interactieve rapporten, presentaties en meer

 

Eenvoudig delen door een koppeling te verzenden

U kunt heel eenvoudig een Sway delen. Familie, vrienden, klasgenoten en collega's kunnen uw creatie op internet bekijken zonder zich aan te melden of extra software te downloaden. En u kunt de privacy-instellingen wijzigen voor meer controle.


Beschikbaar op

Web

Windows 10

iPhone

iPad

Demo's zien van Sway?

Klik één van onderstaande Sways aan voor een voorbeeld van Sway.