Bel ons: 0515 43 96 50

SharePoint

SharePoint

De naam zegt het al, ‘Sharepoint’ is een online omgeving om gegevens te beheren, te bewerken en te delen. Zo wordt samenwerken met collega’s of externe gebruikers wel heel gemakkelijk en leuk. Ideeën en kennis deelt u snel, u kunt speciale team- en projectsites inrichten, dossiers zijn zonder moeite bij te houden en gezamenlijk werken aan documenten op een extranetsite is geen probleem. De heldere structuur en het versiebeheer zorgen ervoor dat u nooit meer hoeft te zoeken. En niet geheel onbelangrijk, alle gegevens staan veilig opgeslagen. In combinatie met de Skydrive Pro App is het mogelijk om de bestanden offline te synchroniseren, zodat ze ook beschikbaar zijn als u even geen internet tot uw beschikking heeft. 

Online of offline werken, dat is geen probleem meer!

Beschikbaar op meerdere apparaten
Werk eenvoudig met uw SharePoint-nieuwsfeed waar u ook naartoe gaat, met behulp van de mobiele apps van SharePoint die op verschillende apparaten beschikbaar zijn.

 


 

Eenvoudig te beheren
Zeer snel in te stellen! Via de krachtige beheerconsole kan uw organisatie in een handomdraai de mogelijkheden, beleidsregels en beveiliging voor alle inhoud en functies in SharePoint regelen. De servers worden automatisch en vrijwel ongemerkt onderhouden zodat u altijd over de nieuwste functies beschikt.