Bel ons: 0515 43 96 50

Exchange

Exchange

Zal je net zien, je zit bij een bespreking en hebt de informatie uit dat ene mailtje nodig. geen paniek, met ‘exchange online’ heeft u overal en altijd toegang tot uw mailbox. Met deze vertrouwde en veilige online dienst kunt u net als op kantoor uw agenda, contactpersonen en taken beheren, ongeacht of u met een pC, via het web of met een mobiel apparaat werkt. ‘exchange online’ beschikt over een robuuste functionaliteit en werkt in de Cloud, een exchange server op kantoor is dus niet meer nodig

Dure Exchange server? Dat is niet meer nodig!

Een schoon, reclamevrij Postvak IN

Besteed uw tijd aan communicatie, niet aan het beheer van e-mailaccounts, beslommeringen over de bescherming van uw e-mail of het zoeken in een Postvak IN dat is vervuild met reclame. Met een vereenvoudigd beheercentrum en ingebouwde beveiliging zorgt Office 365 voor het beheer van uw e-mail.


Ingebouwde hulpmiddelen voor het beheer

U hebt altijd en overal toegang tot het beheercentrum, waar u onder andere nieuwe gebruikers-e-mailadressen kunt instellen, onlangs verwijderde accounts kunt herstellen en aangepaste scripts kunt maken.

Ingebouwde beveiliging

U beschikt over toonaangevende antimalwarebescherming en filters tegen ongewenste e-mail. Hiermee kunt u uw e-mail beschermen tegen deze alomtegenwoordige e-mailbedreigingen.