Altijd geholpen door specialisten
Verstand van zaken
100% betrouwbaar

Medewerker Financiële Administratie

Parttime – Heerenveen

Ben jij cijfermatig sterk, en zelfstandig? Voor onze financiële afdeling zoeken wij een enthousiaste collega die 16 tot 24 uur per week aan de slag gaat met crediteuren en debiteuren administratie.

Init3
Init3 biedt een breed pakket diensten op ICT gebied en houden ons vooral bezig met het werken vanuit de Cloud, Hosting, IP Telefonie, Office 365 en support. We zijn al meer dan 20 jaar actief op de zakelijke markt. De allernieuwste ontwikkelingen volgen we op de voet zodat onze klanten altijd de nieuwste oplossingen en toepassingen tot hun beschikking hebben.

Wat houdt de functie in?
Wij zijn opzoek naar een ervaren medewerker in de financiële administratie. In jouw functie zorg je ervoor dat de financiële administratie altijd up-to-date is. Je verwerkt de gegevens zowel voor crediteuren, als debiteurenadministratie correct en tijdig. Je draagt bij aan het tijdig betalen van de facturen van leveranciers, maar je hebt ook precies in de gaten welke vorderingen er nog open staan bij onze klanten en zorg jij ervoor dat zij de betaling tijdig doen. Jij onderhoudt processen voor het verzenden van herinneringen en aanmaningen. Tevens verwerk en controleer je uitgaande en binnenkomende facturen en transacties. De visie en richting van de financiële afdeling is helder: “we willen meer automatiseren”. Simpele werkzaamheden willen we graag automatiseren, daarom vinden we het belangrijk dat je open staat voor veranderingen.

Functie eisen
Wat breng je mee als persoon?
Van belang is dat je zelfstandig kan werken, dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt en ook zelf zaken oppakt. Daarnaast ben je enthousiast, leergierig, betrouwbaar.

Wat vraagt Init3?

Aantal uren
16-24 uur

Salaris
In overleg te bepalen

Overige informatie

Wat heeft Init3 te bieden?

Informatie en sollicitatie

Meer weten over deze uitdagende vacature? Neem dan contact op met Sabine Brouwer, sabine@init3.nl 

tel: 0515 43 96 50

Informatie over ons bedrijf vind je op www.init3.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Samenwerking

Onze partners

Zonder gedoe je werk kunnen doen. Het klinkt zo logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel. Dit weten wij maar al te goed. Het dynamische team van Init3 begrijpt precies wat je nodig hebt op het gebied van IT: voor vandaag, morgen en altijd!
© Copyright Init3
chevron-down