Bel ons: 0515 43 96 50

Spam filter

Spam Filter

Tegenwoordig komen we van spam bijna niet meer af. Als we denken een manier te hebben om het tegen te gaan, dan is het een kwestie van tijd tot de spam een andere manier vind. Die tijd is nu voorbij met een zelflerende spamfilter. Hiermee bent u alle spammers een stap voor. De mailservers worden minder belast en de gebruikers hebben geen last meer van ongewenste email.

Wij bieden u naast het filteren van inkomende email ook de optie om uitgaande email te filteren. Hiermee voorkomt u dat u op een blacklist komt doordat malware en/of een virus email vanuit uw netwerk stuurt. Met uitgaande filtering kunt u ook problemen tackelen van klanten die op uw server een website hosten met verouderde scripts waardoor spambots toegang krijgen tot de mailserver.

97% van al het mailverkeer op het internet bestaat uit spam en dit percentage zal alleen nog maar oplopen de komende jaren. Dat zou betekenen dat mailservers het zo druk krijgen dat ze alleen nog maar druk zijn met het verwerken van spam. Met onze spamfilter is dit niet meer nodig. Onze spamfilter filtert alle spam tussen uw verkeer naar uw mailserver weg zodat uw mailserver alleen de mail te verwerken krijgt die bedoeld is voor uw server.

U kunt zelf de spamfilter configureren in uw eigen beheerderspaneel. Wij weten 99,98% van al uw spam tegen te houden. Het percentage mails dat onterecht geblokkeerd wordt is maar 0,0001%. U kunt zelf een blacklist en een whitelist aanmaken in het beheerderspaneel en alle statistieken van uw spam filter bekijken.

Onze spamfilter filtert 99,98% van al uw spam weg