Bel ons: 0515 43 96 50

De Cloud

De Cloud

Werken vanuit de Cloud is onze specialiteit. Wij bieden diverse online diensten ongeacht de locatie of het apparaat waarmee u werkt. de Cloud vermindert risico’s en voorkomt omkijken naar het onderhoud en beheer van uw iCt. in plaats van investeren in nieuwe hardware en software wordt uw verbruik per maand afgerekend. Het is dus per maand schaalbaar naar het aantal medewerkers. daarnaast ruimt het op kantoor lekker op, weg met die oude server in de kast. Werken in de Cloud betekent werken in een flexibele en vertrouwde werkomgeving. 

1 Veilig voor uw data 

Alle digitale bedrijfsgegevens staan in een beveiligde, gecertificeerde omgeving die bovendien altijd is gespiegeld met een andere, eveneens beveiligde en gecertificeerde omgeving. Toegang krijg je alleen door identificatie met gebruikersnamen en wachtwoorden. En derden kunnen niet bij je data; ook niet de Belastingdienst of andere overheidsinstellingen.

2 Geen eigen server nodig

 

Een eigen server kost al gauw tienduizend euro. Daar komt de besturingssoftware, gebruikerssoftware, kabels, kabelkasten, antivirus, back-up, en bij een iets uitgebreidere configuratie al gauw een aparte computerruimte nog bij. Deze kosten (en de bijbehorende zorgen) verdwijnen bij het werken in de Cloud.

 

 

 

3 Iedereen heeft dezelfde versie

Het is dus gedaan met updates en steeds trager werkende computers. In de Cloud heeft iedereen dezelfde versie van de software, zijn documenten steeds uitwisselbaar en gaan computers veel langer mee. Dat kostenvoordeel berekent de leverancier van de Cloud dienst door aan de klant. Dit levert een forse besparing op!

4 Altijd en overal toegang

 

Met een internetverbinding, een browser en een account heeft iedereen overal en altijd toegang tot zijn eigen werkplek. Iedereen (mits geautoriseerd) kan dus overal werken! Bij een klant, onderweg of gewoon op een andere plek in het kantoor.

 

 

 

5 Minimale investering

Dure licenties zijn niet meer nodig, net als veel investeringen in hardware. Beheer, onderhoud en infrastructuur zitten in een vast abonnementstarief. Een online werkplek is er bijvoorbeeld al voor € 25,- per maand!

6 Geen IT-experts nodig

 

Voor kleinere bedrijven is systeembeheer vaak een kostbare zaak. Als een bedrijf in de Cloud gaat werken, zijn beheer en onderhoud (inclusief back-up!) opgenomen in de afgesproken dienstverlening tegen vaste kosten.

 

 

 

7 Minimale uitval

De Cloud ligt er maximaal een paar uur per jaar uit. Vergelijk dat eens met de oude situatie; dat ligt meer in de buurt van enkele uren per maand!

8 Geen tussenpersonen

 

Al meer dan 200 bedrijven werken met producten van Init3. Toch kunnen al die ondernemers altijd rechtstreeks persoonlijk contact opnemen met de klantenservice van de leverancier.

 

 

 

9 Grote platformonafhankelijkheid

De Cloud discrimineert niet. Veel mensen gebruiken Internet Explorer, maar andere browsers (van bijvoorbeeld Apple, Google, Firefox, etc.) zijn net zo goed bruikbaar. Het type computerplatform doet er niet toe.

10 Schaalbaarheid

 

Niets is beter schaalbaar dan de Cloud. De capaciteit is in beginsel oneindig. Wie zijn bedrijf uit wil breiden, koppelt gewoon meer werkplekken aan. Wie in deze tijd juist wil afslanken, sluit gewoon werkplekken af. Er kan elke maand worden in- of uitgestapt.

 

Hebben we u kunnen overtuigen?

 

Hebben we u kunnen overtuigen met alle voordelen die de cloud bied? Of wilt u graag meer informatie? Neem contact op per telefoon of per email met ons.